Registratie Drees & Sommer Expert Talk, 9 mei in Amsterdam


Vul het onderstaande formulier in om je nu in te schrijven!

Dit is hét moment om je vastgoedportefeuille zo gebruikersgericht, digitaal en duurzaam te maken dat ze weer toekomst hebben.

Tijdens de Drees & Sommer Expert Talk ‘Duurzame Renovatie en Transformatie’ op dinsdag 9 mei praten we met een panel van vastgoedexperts over wat er op korte, middellange en lange termijn moet gebeuren. De bijeenkomst vindt plaats van 16.00 tot 18.30 uur in Circulair Paviljoen CIRCL, Gustav Mahlerplein 1B, 1082 MS in Amsterdam.

Voorafgaand aan de Expert Talk is er van 15.15 tot 16.15 uur de mogelijkheid om aan te sluiten bij een exclusieve rondleiding door circulair paviljoen CIRCL. Wil je gebruikmaken van deze gelegenheid? Geef dit in het onderstaande formulier aan.

We kijken ernaar uit je op 9 mei aanstaande persoonlijk te verwelkomen bij CIRCL. Via de onderstaande link kun je je registreren. Na je registratie ontvang je meer informatie over het evenement.

* Verplicht veld

Met jouw inschrijving bevestig je dat je de informatie over gegevensbescherming op https://www.dreso.com/de/en/event-guidelines hebt gelezen.